M E N U K A A R T
Fingerfoods
Buikspek “ Sweet and Sour”
Traagegaard buikspek gelakt met een oosterse saus
Oesters “Sylverster”
Gegratineerd met een mengeling van boschampignons en spinazie
Kroketjes van Wagyu
Vleeskroketje van Wagyu-rund en
St- Hubertus Amber
Chickentenders
Kippenreepjes met pittige yoghurtdip
Kaas- en garnaalballetjes
Gefrituurd met remouladesausje
Voorgerechten
Wildkroketjes
Kroketjes met een vulling van hert en everzwijn met veenbessencompote
Noordzeekroketjes
Kroketjes met een vulling van kabeljauw, mosseltjes en garnalen
Pompoentaartje
Met geitenkaas
Kikkerbillen
Met lookboter
Carpaccio van Belgisch Wagyu-rund en truffelmayonaisse
Door het gebruik van Wagyu krijgt onze carpaccio een zeer volle smaak
Scampi Lookboter
Met sinaasappel, ricotta en hand van boeddha
Kroketje van Zeebrugse garnalen
Per kg kroketten gebruiken we 400g gepelde garnalen
Hoofdgerechten Vlees
Steak
Filet mignon “West- Vlaams rood” 3 weken gerijpt
Entrecote “Limousin”
3 weken gerijpt mooi gemarmerd Limousin rund
Côte à l’ os voor 1 persoon
5 weken gerijpte “Blonde Aquitaine” gesneden
voor 1 persoon
Wagyu-burger
Ontdek dit unieke vlees. Een burger voor de echte vleesliefhebber
champignon, peper, béarnaise
Filet Mignon
Op zoutsteen gebakken
Supreme van zwartpootkip
Geserveerd met een speltrisotto
Hoofdgerechten Vis
Kabeljauwhaasje
Met puree, gestoofde prei en een sausje van
St-Hubertus witbier
Zalm gebakken op "Himalaya" zoutsteen
De absolute topper op de kaart. Nooit at u zalm zo lekker als op deze manier
Vispannetje
Een echt klassiek gegratineerd vispannetje
Lotte op Deense wijze
Lotte met een aquavit en curry
Paling in het groen
Groene saus van 7 kruiden
Kindergerechten
Kinderkipkrokant
Kinderspaghetti
Kindersteak
Vegetarisch
Thai Curry
Groentenstoofpotje met gele curry en gebakken rijst
De vegetarische variant van onze "Holy mama"
Gegrild brood met een quinoaburger. Geserveerd met zoete aardappelfrietjes
Brasseriegerechten
Vol au vent
Hoevekip, mousseline en garnaaltjes
Varkenswangen op grootmoeders wijze
Sausje met St Hubertus Amber en vleugje kaneel
Huisbereide americain op wijze van het huis
Geserveerd met huisgemaakt pickles
Holy mama
Geroosterd brood, dungesneden rundsvlees, zoetzuur sausje en parmezaan
Salades
Salade Bonaparte
Gerookte zalm - Spek - Scampi
Salade met kip en scampi
Kip, scampi en ananas met curry-honing dressing
Salade met Geitenkaas
Gebakken spekje, appel en een dressing van framboos
Desserten
Appelgebak
met ijs of slagroom
Crème Brulée
Moelleux van callebaut chocolade
Dame Blanche
Coupe Bresilienne
Coupe aardbeien
(seizoen)
Coupe blauwe bessen
(seizoen)
Pallet Picasso
3 soorten sorbet
Coupe BONAPARTE
Huisbereid ijs en advocaat en warme chocoladesaus
Suggestiedessert
Pannenkoeken (Tearoom)
Pannenkoeken met huisbereid ijs EN verse slagroom
Pannenkoeken mikado
ijs, slagroom en warme chocoladesaus
Pannenkoeken met aardbeien, huisbereid ijs en/of verse slagroom
(seizoen)
Pannenkoeken met suiker
Pannenkoeken met versbereide aardbeienjam
Pannenkoeken met huisbereid ijs
Pannenkoeken met verse slagroom
Ijs (Tearoom)
Coupe BONAPARTE
Huisbereid ijs en advocaat en warme chocoladesaus
Dame Blanche
Coupe Bresilienne
Coupe aardbeien
Pallet Picasso
3 soorten sorbet
Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten, onze medewerkers zullen er u met plezier over te woord staan.