M E N U K A A R T
Fingerfoods
Mini Loempias
Met zoetzure saus
Carpaccio van Belgisch Wagyu-rund en truffelmayonaisse
Door het gebruik van Wagyu krijgt onze carpaccio een zeer volle smaak
Bruschetta
met tomaat (4 stuks)
Plank Seranoham
Met mosterdsausje
Scampikroketjes
Met dipsausje
Tartaar van Tonijn
Kroketjes van Wagyu
Kaas- en garnaalballetjes
Gefrituurd met remouladesausje
Mini loempia's
met zoetzure saus
Scampikroketjes
Met dipsausje
Bordje Bonaparte
Diverse warme en koude hapjes
Voorgerechten
Handgerolde garnaalkroketten met panko
Per kg bereiding gebruiken we 400g grijze garnalen
Handgerolde kaaskroketten met panko
Kaaskroketten met 3 verschillende kazen
Kikkerbillen
Met lookboter
Carpaccio van Belgisch Wagyu-rund en truffelmayonaisse
Door het gebruik van Wagyu krijgt onze carpaccio een zeer volle smaak
Gravad Lax Zalm
Buratta met Tomaat
Hoofdgerechten Vlees
5 weken gerijpte steak "West Vlaams rood"
Na 5 weken rijping wordt dit vlees botermals en krijgt het zijn typische smaak
5 weken gerijpte Cote à l' os "Blonde d' Aquitain"
Licht dooraderd en gebakken op houtskool voor een top stuk vlees
Wagyu-burger
Ontdek dit unieke vlees. Een burger voor de echte vleesliefhebber
champignon, peper, béarnaise
Lamsfilet
Met asperges en krieltjes
Filet Mignon
Op zoutsteen gebakken
Tajine van Lam
Hoofdgerechten Vis
Zalm gebakken op "Himalaya" zoutsteen
De absolute topper op de kaart. Nooit at u zalm zo lekker als op deze manier
Kabeljauw
Met asperges
Zeebaars
Met risotto en groene asperges
Kikkerbillen
Met lookboter
Kindergerechten
Krokantje van kipfilet met frieten en appelmoes
Frikandel met frietjes en appelmoes
Kindersteak met frietjes en een slaatje
Vegetarisch
Thai Curry
Met rijst
De vegetarische variant van onze "Holy mama"
Gegrild brood met een quinoaburger. Geserveerd met zoete aardappelfrietjes
Brasseriegerechten
Pasta Zalm & Scampi
Handgerolde garnaalkroketten (3st)
Per kg bereiding gebruiken we 400g grijze garnalen
Vol au vent van hoevekip
Met huisbereide balletjes met gebakken champignons
Varkenswangen op grootmoeders wijze
Saus op basis van Sint-Hubertus en cassonade
Huisbereide americain op wijze van het huis
Geserveerd met huisgemaakt pickles
Holy mama
Gegrild brood, speciale sausjes en getrancheerde chateaubriand
Salades
Salade Bonaparte
Gerookte zalm - Spek - Scampi
Salade met kip en scampi
Ananas-pijnboompitten-mango
Salade Bonaparte
Germarineerde zalm-spek-scampi
Salade met Geitenkaas
Abrikoos-appel-geroosterde noten
Salade Tonijn
Sesam-limoen-wasabi
Desserten
Appelgebak
met ijs of slagroom
Crème Brulée
Moelleux van callebaut chocolade
Dame Blanche
Coupe Bresilienne
Coupe aardbeien
(seizoen)
Coupe blauwe bessen
(seizoen)
Pallet Picasso
3 soorten sorbet
Coupe BONAPARTE
Huisbereid ijs en advocaat en warme chocoladesaus
Suggestiedessert
Pannenkoeken (Tearoom)
Pannenkoeken met suiker
Pannenkoeken met versbereide aardbeienjam
Pannenkoeken met huisbereid ijs
Pannenkoeken met verse slagroom
Pannenkoeken met huisbereid ijs EN verse slagroom
Pannenkoeken mikado
ijs, slagroom en warme chocoladesaus
Pannenkoeken met aardbeien, huisbereid ijs en/of verse slagroom
(seizoen)
Ijs (Tearoom)
Dame Blanche
Coupe Bresilienne
Coupe aardbeien
Pallet Picasso
3 soorten sorbet
Coupe BONAPARTE
Huisbereid ijs en advocaat en warme chocoladesaus
Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten, onze medewerkers zullen er u met plezier over te woord staan.