fingerfoods - voorgerechten- hoofdgerechten vlees - hoofdgerechten vis - kindergerechten
vegetarisch - brasseriegerechten - salades - asperges - desserten

Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten,onze medewerkers zullen er u met plezier over te woord staan.

Hoofdgerechten vlees


Pluma van Brasvar

€27

5 weken gerijpte steak "West Vlaams rood"
(Na 5 weken rijping wordt dit vlees botermals en krijgt het zijn typische smaak)

€29


5 weken gerijpte Cote à l' os "Blonde d' Aquitain"
(Licht dooraderd en gebakken op houtskool voor een top stuk vlees)

€35


Wagyu-burger

(Ontdek dit unieke vlees. Een burger voor de echte vleesliefhebber)

€28


Stoofpotje van hoevekip

€31


TIP! Op houtskool gegrilde Schotse Ribeye TIP!

(Botermals voor de fijnproever)

€36


Warme sauzen: champignon, peper, béarnaise

€4